söndag 29 mars 2009

Jag älskar min släkt

Haha, sikken helg. Jag kommer inte att nämna så många roliga detaljer, men jag hade jätteskoj, haha!

Jag var nämligen i Smögen med släkten på min fars sida för att fira att Gunbritt & Bertil fyllt 60 för ett tag sedan. De två bodde på ett jättefint spa-hotell, och vi andra bodde på ett mysigt vandrarhem en bit därifrån. Jag och pappa kom dit lite sent (eftersom jag gjorde det jävla högskoleprovet, som förövrigt kan ta sig i brallan), och kvällen startades hemma hos Bertils bror Dan, där det blev ett trevligt återseende, det är trots allt inte så ofta hela släkten träffas.. så fick jag träffa en ny medlem också, lilla Lova. Hon va hur söt som helst! Jag träffade henne bara när hon sov, men det var så sött.
Nå i alla fall, efter ett tag åkte vi till vårt vandrarhem för att lämna av våra väskor, för att därefter gå till spa-hotellet. Det var mycket, mycket fint! Och en väldigt stor restaurang, med heltäckningsmatta, vilket var hur mysigt som helst enligt mig. Alla blev bjudna av födelsedagsparet på en trerätters middag, som var supergod. Det var lite kul, haha, jag satt med en GT i ena handen och vin i andra... tur att vi hade bröd.
Efter en mysig middag, med söta tal här och där, förflyttade vi oss upp till deras rum, där det blev jättekul! Det kanske spårade lite, men det är det jag uppskattar, haha. Alla är bara så sköna!
Vi gick till vandrarhemmet klockan.. halv tre blir det nog, nu när det är sommmartid och allt. Morgonen va jättefin, vandrarhemmet låg precis vid klipporna vid vattnet, helt underbart.
En lite rolig kommentar(nämner icke mellan vilka det sas):
- Det verkade som du blev lite berusad igår.
- Jag blev skitfull!

(Ok, kanske inte jättekul för er som läser, men jag tyckte det va svinskoj!)

Tack för en jättemysig/trevlig/rolig kväll!

Hoppas alla andra också har haft en fin helg.
Pussar


//Elin Andrea

4 kommentarer: